7. trinns husprosjekter

Alle mennesker omkring oss bor i et hus. Noen bor i et eget hus, andre bor i hus med flere leiligheter. Fra skolen ser vi hus bygges rundt oss på mange kanter. Hus er noe de fleste mennesker har et forhold til og vi oppholder oss i store deler av døgnet i et hus. Å få kunnskap om hvordan et hus utformes kan være interessant. Vi på sjuende trinn har i kunst og håndtverkstimene firedeling. På den ene stasjonen skal vi bygge våre egne papphushus! Vi måtte først være arkitekter og tegne et hus på maks 130m2 (i målestokk 1:50) og det skulle være plass til en familie på fire i det. Så måtte vi lage maler av alle veggene i huset og skjære disse ut i papp, før vi satte pappdelene sammen. Så fikk vi male huset, både utvendig og innenpå slik vi ville. Det blir spennende å se hvordan alle de ulike husene blir når alle gruppene er ferdig.