Gym i Utleirahallen

Hver fredag skal 7.trinn ha gym i Utleirahallen. Vi møtes der kl 08:15. Vi kan selv bestemme hvordan vi kommer dit, så lenge vi kommer til riktig tid. Fredag 8. September var vi der og hadde gym for første gang. Først ble vi delt i tre grupper. Der vi var på en stasjon i 20 minutter og så bytter til neste. Den første stasjonen var det litt samarbeidsoppgaver og sånt. På den andre stasjonen var det kanonball. Vi spilte flere runder og byttet på lagene. På den tredje stasjonen hadde vi fotball. Der jentene ble delt i to lag og guttene ble også delt i to lag. Nesten alle fikk spille mot hverandre. Da vi var ferdig så dusjet vi og så kom vi oss ned til skolen og spiste mat.

Hva syntes dere er morsomst med å ha gym i Utleirahallen??

Sofie: det er tilgang til flere aktiviteter.

Kristian R J: større plass

Forskjeller?

Sofie: mere utstyr som mål, fotballer, stikkballer o.s.v

Kristian R J: det er nå nyere garderober og hallen er mye større

Hva er best av gym på skolen eller utleirahallen?

Sofie: nå har vi større plass til alle og hele trinnet kan ha gym sammen.

K: jeg syntes Utleirahallen fordi nå har vi mye større og bedre garderober.