Skidag

Mandag 11.mars var mellomtrinnets skidag. Vi fikk velge mellom en lang eller mellomtur.

Mellomturen:

Mellomturen gikk fra Granåsen til Rønningen. Når vi var fremme på Rønningen kunne vi spise litt mat og det var helt fritt hva man ville gjøre. Mange hoppet på hopp. Det var også muligheter for å gå litt rundt på ski. Når vi skulle ned til bussen på Granåsen kjørte vi på ski ned og gikk på bussen. Turen var ca 8 km.

Langturen:

Langturen gikk fra Skistua. Bymarka til Granåsen. Først gikk vi til Elgseterhytta. Der oppe tok vi en liten pause. Etterpå begynte vi å gå mot Storheia. Vi skulle egentlig opp på Storheia, men det var for hardt oppover og vanskelig å komme seg ned så vi gikk rundt. Etter vi hadde gått rundt Storheia kjørte vi ned Limboløpa. Vi kom ned fra de lange bakkene og begynte å gå oppover stivet mot Rønningen. Der møtte vi de som hadde gått mellomtur. Vi spiste også på Rønningen. Etter vi hadde vært der i ca. to timer kjørte vi ned de siste fire kilometerene til Granåsen. Der ble vi hentet med bussen. Turen var omtrent 15 km. lang.