Crazy hair day

På 7. Trinn hadde vi crazy hair day. Det er at alle skal komme med en crazy hårfrisyre. Det var mange forskjellige kule frisyrer. Det var mange som hadde mange forskjellige farger i håret også. Denne dagen hadde vi på grunn av at det var vennskapsuke. Så på den dagen vi hadde det hadde vi også en felles lunsj.mdet var satt ut langbord med masse forskjellig mat. Lærerne ordnet med brød, knekkebrød og rundstykker. Guttene hadde med pålegg og jentene hadde med frukt. Tilsammen da ble det to store bord med masse forskjellig god mat. Etter lunsjen så vi også på noe på smartboarden før vi hadde verdisamling. På verdisamlingen hadde vi også fokus på vennskap og ikke bare den nye verdien. Så alt i alt ble denne dagen en dag der vi nesten ikke gjorde noe, vi bare gjorde morsomme ting. Og det var mange av de yngre trinnene som ble veldig sjalu på håret vårt. Og det var mange som spurte læreren sin om de også kunne ha en sånn crazy hair day.