BlimE-dansen 2015

Fredag den 13. november danset Nidarvoll skole og mange andre skoler BlimE-dansen. Fra Kristiansand til Svalbard og noen norske skoler i utlandet. BlimE-dansen er en dans som NRK SUPER arrangerer hvert år. De i NRK SUPER har arrangert BlimE i 4 år. De er opptatt av at ingen skal bli mobbet og at alle skal ha det bra. Hele Norge danset kl. 12.00. BlimE-sangen 2015 het <<Dilla på>> og artisten het Raylee. Din skole kan også lage en BlimE-sang! Hvis det er mye mobbing kan dere prøve og lage en sang om vennskap for eksempel. Alle mennesker har behov for at andre bryr seg. Når noen sier hei til deg, eller viser at de forstår hvordan du har det, så kjenner du deg kanskje litt ekstra viktig? Det er sånne ting de i NRK SUPER prøver og få til med BlimE. Noen skoler har trivselsledere, så hvis du er en av dem har du litt ekstra ansvar for at alle skal ha noen og være med

Nidarvoll skole – BlimE 2015

Her er noen tips til deg! 

  • Si hei til noen du vet hvem er, men som du ikke så ofte sier hei til!
  • Si hei til noen som står alene!
  • Si hei til noen som er yngre enn deg!
  • Hvis du vil, kan du jo ta neste skritt også og være en venn.
  • Invitere andre i leken (også de som er mindre enn deg)