Helsesøster har byttet kontor

Helsesøster har byttet kontor. Hun sitter fortsatt i administrasjonen, men hun sitter litt lenger bort. Når du går mot skolekjøkkenet er det en dør til høyre, der du ser skiltet hennes. Du vil sikkert vite hvorfor hun byttet? Hun byttet kontor fordi det kom så mange til henne. Apropos det… har du hørt at maur liker seg på helsesøsterkontor? Det var altså masse maur på det gamle kontoret hennes… Trond Åge får det kontoret nå, å han skal ordne maurproblemet. Her stilte vi helsesøster noen spørsmål om hvordan det var å bytte kontor:

 

Hvorfor byttet du kontor?

Det kontoret jeg hadde før var det mye maur på. Hvem vil ha et kontor med maur?

Hvorfor valgte du og bli helsesøster?

Fordig jeg jobbet på sykehus i 14 år på en avdeling med barn og ungdom og det var veldig fint.

Synes du det er fint å snakke med barn?

Jeg synes det er veldig interessant og snakke med barn men det er best å snakke med de når jeg får til og hjelpe de.

Liker du det nye kontoret ditt?

Ja jeg liker det veldig godt, og det er stort og flott.