Mattefilm 6. og 7. Trinn

Torsdag 10. september hadde 6. og 7. trinn fellessammling i festsalen. Der viste lærerne frem en video som Skjetten skoles lærere hadde lagd. I videoen så viste de noen eksempler som hadde skjedd hvis vi ikke kunne matte, som f.eks måling, telling, klokka og mengde. Etter at alle elevene fra 6. og 7. hadde sett videoen om lærerne, skulle vi lage en selv. Rektor delte opp i grupper med to fra 6. og to fra 7. Vi fikk resten av skoledagen på å lage en film om hva som hadde skjedd hvis vi elever eller lærere ikke kunne matte. Noen lagde video om en lærer som virkelig ikke kunne matte. Læreren ga de med riktig svar feil og omvendt. Noen lagde av en gutt som ville legge en grein i skapet sitt, noen lagde om noen gutter som målte et tre feil med flere mil, noen med en gutt som kom forseint til fotball-trening, osv.