Forbreding til leirskole

I uke 40 skal 6. Trinn på leirskole. Vi elevene hadde gledet oss til vi skulle på drageid leirskole men det ble dessverre skiftet leirskole. Leirskolen vi skal på nå er Skårøya leirskole på Hitra. Vi skal ikke ta buss men det blir hurtigbåt. Vi elevene har sittet i klasserommet å snakket om forventinger. Vi skal skrive om hvordan vi forventer det når vi er der. Vi har fått utdelt et ark som vi skal skrive opp fire personer som vi vil være på rom med. Det er helt sikkert at du får en du har lyst til å være på rom med. Men lærerne sier at det er 100% sikkert at du ikke kommer på rom med alle du vil være med. Vi skal være der fra mandag til fredag. Når vi nesten har kommet fram har lærerne ordnet sånn at vi skal ut å kjøre rib og så skal vi på en hjortefarm. Når vi kommer helt fram så er alle glade fordi de har gledet seg til å komme fram. Vi drar tidlig på mandagen sånn at vi kommer sikkert tidlig fram. Vi skal sikkert få høre noen regler når vi har ankommet. Så skal vi sikkert gå til rommene å pakke ut. Vi skal være stille kl. 23:00 hver dag. Det er mange som kommer til å bli slitne på grunn av alle aktivitetene som vi skal gjøre.  Den fredagen vi kommer hjem er det høstferie.